Iklan Billboard 970x250

παρι σεν ζερμεν ντορτμουντ | Champions League Ntortmoynt Pari Sen Zermen 2 1 Probadisma Me Resital Xaalant

Iklan 728x90

παρι σεν ζερμεν ντορτμουντ | Champions League Ntortmoynt Pari Sen Zermen 2 1 Probadisma Me Resital Xaalant

Η Ντόρτμουντ πήρε σπουδαία νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν με τα δύο γκολ του Χάαλαντ 2-1 και απέκτησε οριακό προβάδισμα πρόκρισης. Και οι δύο το θέλουν πολύ αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουμε μία για την πρόκριση.


Champions League Ntortmoynt Pari Sen Zermen 2 1 Probadisma Me Resital Xaalant

Μετά τα ντόρτια με την Αμιάν 4-4 η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έβαλε μυαλό ξέχασε και πάλι την άμυνα αλλά η λαμπερή της επίθεση τής χάρισε ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στην Μπορντό 4-3.

παρι σεν ζερμεν ντορτμουντ. Παρί Σεν Ζερμέν Ντόρτμουντ 2-0 Με γκολ των Νεϊμάρ και Μπερνάτ επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Παρί Σεν Ζερμέν.

Ξεκούραστοι οι Παριζιάνοι που είδαν το σαββατιάτικο. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Την κέρδισε εντός με 3-0 και απέσπασε 2-2 στην Ισπανία την 5η αγωνιστική στη.

Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη. Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μία τεράστια νίκη με 2-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στους 8 του Champions League πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2015-16. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Goalsgr.

Di María 1 - 0. σεζόν της ξεκινάει η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ρίχνεται στην πρώτη από τις πολλές μάχες που ευελπιστεί να δώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος απέναντι σε μια Ντόρτμουντ που θέλει να. Με τον Χάαλαντ να σκοράρει δύο γκολ σε οκτώ λεπτά η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους 8 του Champions League.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε σμπαράλια την Παρί Σεν Ζερμέν των αμύθητων εκατομμυρίων και με δύο γκολ οδήγησε την Μπορούσια του Ντόρτμουντ στη νίκη με 2-1 και στο οριακό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ που καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα. Έκανε περίπατο στον 1ο όμιλο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός killer έβαλε στη λίστα με τα θύματά του. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Άνετη πρόκριση για την πρωταθλήτρια Γαλλίας που άφησε 2η και καταϊδρωμένη τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η γαλλική ομάδα ήταν καλύτερη. FT 2 - 0 HT 2 - 0 AGG 3 - 2 Ντόρτμουντ.

Παρι Σεν Ζερμεν Ντορτμουντ προγνωστικα Champions League. Ανάλυση αγώνα ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 113 και προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 23 αγώνες.

H Ντόρτμουντ ήταν εξαιρετική ο Χάαλαντ εντυπωσιακός και το 2-1 της Βεστφαλίας κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται πρόκριση στα προημιτελικά του. W L L W W. 11032020 UEFA Champions League KO 2100.

Πήρε τον βαθμό στο 90 η Ρεμς του Δώνη. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. W W W W L.

1023 1130 ΓΚΟΥΙΤΣΟΟΥ ΤΣΙΤΣΕΝΓΚ - ΧΙΝΓΙΑΝΚ ΤΙΑΣΑΝ ΛΕΟΠΑΡΝΤ 1-0 Τελικό 1025 1435 ΖΙΜΠΟ ΚΙΟΥΤΖΟΥ - ΝΑΝΤΟΝΓΚ ΖΙΟΥΝ 0-5 Τελικό 1024 1435 ΣΙΤΣΟΥΑΝ ΤΖΙΟΥΝΙΟΥ - ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ ΜΠΕΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-1. Όλα τα τελευταία νέα άρθρα απόψεις videos για ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ στο to10gr. Ανάλυση αγώνα ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 113 και προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Έδρα Parc des Princes Paris Νεϊμάρ 28 Πάσες από Á. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 17 εντός.

Με αντιπάλους τη Ρεάλ την Κλαμπ Μπριζ και τη Γαλατασαράι τερμάτισε στην κορυφή με πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία 2. Το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν για την σεζόν 2020 2021 Τσάμπιονς Λιγκ. Παρί Σεν Ζερμέν Ανάλυση.


Stoixhma Bash H Pari Sen Zermen Kai Ntortmoynt Sto 1 68 Paokvoice


Oi Endekades Sto Mporoysia Ntortmoynt Pari Sen Zermen Pics To10 Gr


Pari Sen Zermen Ntortmoynt Epidei3h Dynamhs Se Adeio Ghpedo O Neimar Kai H Parea Toy Stoys 8 Video


Ntortmoynt Pari Sen Zermen Me Ypshloys Stoxoys Oi Galloi Borussia Dortmund Dortmund Psg


Ntortmoynt Pari Sen Zermen 18 02 2020 Tsampions Ligk


Champions League Stoys 8 H Pari Sen Zermen 2 0 Thn Ntortmoynt Kalabryta News


Xwris Kosmo Kai To Pari Sen Zermen Ntortmoynt In Gr


Pari Sen Zermen Ntortmoynt 2 0 Ta Nea


Champions League Matsara Pari Sen Zermen Ntortmoynt Se Adeio Ghpedo


Pari Sen Zermen Ntortmoynt Fosonline


Ntortmoynt Pari Sen Zermen 2 1 Me Xaalant Blepei T Asteria Vid Gazzetta


Pari Sen Zermen Ntortmoynt Prognwstika 11 03 Analysh


Pari Sen Zermen Ntortmoynt 2 0 3orkisan Thn Katara Oi Parizianoi Vid Gazzetta


Pari Sen Zermen Ntortmoynt Germaniko Probadisma Se Adeio Ghpedo Podosfairo Champions League Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


Pari Sen Zermen Ntortmoynt Maxh Twn Gkol Meros Deytero Kerkida Net


Ntortmoynt Pari Sen Zermen Prognwstika Stoixhma


Ntortmoynt Pari Dyo Kapnismenes Kanes Sdna


Pari Sen Zermen Mporoysia Ntortmoynt Onsports Gr


Ntortmoynt Pari Sen Zermen 2 1 Tromeros Xaalant Edwse Probadisma Stoys Germanoys

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas